Zoekt u de perfecte PA? Een vrouwelijk visitekaartje dat al uw zaken tot in de puntjes regelt? Ook als PA-online mobiel en digitaal altijd voor u bereikbaar?

Annemieke van Elst heeft ruime ervaring als rechterhand van CEO, commissaris, DGA en medisch specialist. Daadkracht, flexibiliteit en een groot empatisch vermogen doen de rest.

Diverse niveaus en branches hebben niet alleen haar blik maar ook haar netwerk verbreed. Zo weet zij uw secretariële zaken excellent voor u op te vangen, uit te voeren en te organiseren. Handen uit de mouwen binnen én buiten kantoor.

U kunt haar flexibel inzetten als directiesecretaresse of PA. Dat kan (online) wekelijks vanaf vijf uur of meer. Maar bijvoorbeeld ook als: fulltime office manager bij een project, tijdelijke vervanger van uw PA of als management assistent bij kortlopende uitbreiding van taken.

Annemieke is altijd bereikbaarook buiten kantooruren.

Daarnaast heeft ze ruime ervaring met werving en selectie van vast of tijdelijk office ondersteunend personeel.

Lees wat opdrachtgevers over haar zeggen.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Accepteren