Annemieke “Wat ik zo leuk vind aan dit werk? De diversiteit aan mensen, branches en taken. Je raakt overal bij betrokken als vliegende keep en sparring partner.”

Annemieke “Wat anderen over mij zeggen? Daar word ik verlegen van.”

Jeroen Kok, CEO Trans Link Systems (nu DGA)

“Annemieke heeft als Event Manager voor mij gewerkt. Organisatietalent, altijd bereikbaar en breed inzetbaar.

Het project rond de OV-chipkaart, meerdere werkbezoeken met stakeholders naar Hong Kong… alles uitstekend geregeld. Ze vindt haar weg binnen alle afdelingen en gaat soepel om met stakeholders van divers pluimage.”

Pier Nabuurs, bestuursvoorzitter en CEO Kema (nu beroepscommissaris)

“Annemieke ondersteunt mij sinds 2013 als Personal Assistant. Die paar uur secretariële ondersteuning per week, heeft mij in verhouding veel meer tijd opgeleverd, die ik weer aan andere zaken kan besteden. Bovendien vult ze haar hele werkweek flexibel in, waardoor haar beschikbaarheid heel groot is. Een aanradertje.”

Jaap Willems, Business Manager to the Chairman of the Executive Board Rabobank Nederland

“Annemieke heeft tijdelijk als bestuurssecretaresse voor de voorzitter van de raad van commissarissen gewerkt. Annemieke maakt waar wat ze belooft: ’s avonds bellen en de volgende dag ondersteuning. Ze heeft een grote slagkracht en kan moeiteloos acteren op niveau van voorzitter raad van commissarissen en directie. Ze is zeer professioneel, communicatief en pakt pro-actief zaken op. Prettige samenwerking in mijn tijd als directiesecretaris van Rabo Vastgoedgroep.”

Felix Guljé, implantoloog De Mondhoek Apeldoorn, voorzitter Nederlandse Vereniging Orale Implantologie

“Ze regelt desnoods een roze olifant in het weekend. En je voelt je niet eens bezwaard het haar te vragen.”

Leon Plompen, Plompen BV Consultancy & Interim Management

“Op zoek naar een energieke en besluitvaardige Personal Assistant ben ik in haar starttijd voor mijn eerste grote project bij Annemieke uitgekomen. Als jonge en gedreven ondernemer had ik iemand nodig die samen met mij alle “bordjes in de lucht kon houden” en de hoge verwachtingen waar kon maken.

Met haar enthousiasme, eerlijkheid en nauwgezetheid stond ze mee aan de basis van mijn zakelijk succes. Vanwege haar flexibele beschikbaarheid, ook buiten kantooruren, hebben we in diverse projecten geweldige resultaten geboekt.

Zeker voor innovatieve projecten die veel improvisatie en creativiteit vergen vormt een PA als Annemieke een waardevolle toegevoegde waarde.

Ik hoop in de toekomst zeker nog een beroep op haar te kunnen doen!”

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Accepteren